ONZE ZES DOELSTELLINGEN

1.
Menselijke en geestelijke waarden boven materiële waarden stellen.

2
“Behandel een ander zoals je zelf behandeld zou willen worden”.

3
Positief werken aan kansen die op je af komen.

4
Laat zien wie je bent door bewust, actief en doeltreffend mee te doen aan
projecten, die kunnen bijdragen aan een betere maatschappij.

5
Door frequent bezoeken van de Kiwanisclub blijvende en waardevolle vriendschappen opbouwen.

6

Ingrid van den Broek

Van een kind blij maken wordt iedereen toch gelukkig.

Corné Uitdehaag

Frank de Graaf

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het is dan ook mijn doel om die kinderen die om welke gebeurtenis dan ook, even niet meer kunnen lachen, een gezellige en zorgeloze dag te kunnen bezorgen. De lach die hopelijk dan weer op de gezichtjes verschijnt, daar doe ik het voor.

Robert van de Vorst

Ons samen inzetten voor mooie momenten en herinneringen die zorgen voor een lach op het gezicht van een kind.

Peter Lauret

Bas Lemmers

Het geeft een heerlijk gevoel om kinderen te laten genieten. Ik ben blij dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan de samenleving.

Rieks Van Den Berg

Ik ben lid van de Kiwanis, omdat ik de maatschappij ook wat terug wil geven. Vooral het organiseren van events voor kansarme kinderen spreekt mij enorm aan. De jaarlijkse hulp bij de landelijke straatspeeldag is daar één van.

Thilo Mohns

Gerry Liebregts

Bas Zegers

Veiligheid en deelname voor alle kinderen staan voor mij voorop: élk kind moet mee kunnen doen. Mijn doel met de Kiwanis is dan ook om op allerlei manieren mee te helpen kinderen te laten participeren.

Hans Kolnaar

De Kiwanis Club Eindhoven combineert voor mij vriendschap en plezier met aandacht en succesvolle projecten voor kinderen die dit waard zijn.

Leo Schmitt

.

De naam “Kiwanis” is van Indiaanse oorsprong en werd afgeleid van de uitdrukking “Nunc Keewanis”. Dit betekent zoveel als “Laat zien wie en wat je bent”

Vrienden van Kiwanis

Heeft u een vraag?

Stuur ons een berichtje en dan nemen we contact met u op.

Sending