FC Eindhoven bezoek

Bezoek aan FC Eindhoven

Op vrijdag 31 maart organiseerde Kiwanis Club Eindhoven samen met FC Eindhoven een event in de vorm van, wat later zou blijken, een heerlijke voetbalavond. Een tiental chronisch zieke kinderen waren van de partij samen met hun ouders en enthousiaste begeleiding vanuit het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven. Uitgedost in blauw-witte clubshawls van FCE woonden we de competitiewedstrijd van onze FCE bij tegen FC Den Bosch. Een wedstrijd die door FCE uiteraard met ruime cijfers (4-2) werd gewonnen. De grootste winst waren echter de glimlachen op de monden van onze jonge supporters!

In de rust op de middenstip op de foto met mascotte Woutje, en dan zelf nog een doelpuntje scoren op het heilige gras…

Super bedankt FC Eindhoven !!